Bedste haveslange: Se de 3 udvalgte vandslanger til havevanding 2021

Bedste haveslange: Se de 3 udvalgte vandslanger til havevanding 2021

Den bedste haveslange skal have den rette længde til at kunne nå rundt i hele din have og være i en god kraftig kvalitet. Den gode kvalitet er vigtig, så du undgår knæk på haveslangen der ikke kan rette sig selv uden igen. Invester i en god haveslange og gå ikke på kompromis med længden du vælger. Køb den hellere lidt for lang end lidt for kort. Bliv klogere på valg af den rigtige vandslange til vanding i haven og se hvilke vi anbefaler lige her i artiklen.

Af Haveentusiast
Priser er opdateret i dag torsdag d. 29 juli 2021. Indholdet er opdateret fredag d. 23. juli 2021 og er oprindeligt udgivet mandag d. 21. december 2020. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Gardena Premium SuperFlex 1/2

Konklusion: Her er den bedste haveslange

Gardena Premium SuperFlex 1/2" 20 meter haveslange er udvalgt af Caroline, som den bedste haveslange i juli 2021.

Bedste

Købsguide til valg af haveslange

Den bedste haveslange gør det utrolig meget lettere at være haveejer, hvadenten du skal vande staudebedet, køkkenhaven eller fylde børnenes badebassin. En haveslange er ude i alt slags vejr og under evig sol, hvilket stiller store krav til haveslangen.

En god haveslange bør ikke kun have den rigtige længde, så den rækker alle steder i haven, men den kan også være lavet i en kvalitet, der kan holde til solens nedbrydende stråler. Er haveslangen så samtidig let at rulle op, så blir det ikke bedre.

Der findes rigtig mange forskellige haveslanger derude, der veksler i materialevalg, størrelse mm. Jeg har her samlet de haveslanger, som har fået de bedste anmeldelser af haveeksperter og havefolk, der virkelig har sat haveslangerne på prøve.

3 gode råd du bør følge når du køber en haveslange til havevanding

  1. Vælg den rigtige type haveslange til din have - Når du skal vælge haveslange til havevanding, så kan du vælge en traditionel vandslange, der skal rulles op efter brug, eller du kan vælge en pladsbesparende spiralvandslange, der trækker sig automatisk sammen efter brug.
  2. Vælg en haveslange i et UV-bestandigt materiale - Det der oftest tager livet af vores haveslanger er solens stråler, som langsomt mørner vandslangen, så det til sidst revner og bliver utæt. Ved at vælge et UV-bestandigt materiale, så kan du undgå dette.
  3. Vælg en haveslange der er rigeligt lang - Når du vælger haveslange, så vælg en der er rigelig lang fra start, så du kan nå alle hjørner af haven. Det er aldrig den mest optimale løsning at skulle samle flere slanger for at kunne nå.

Hvilken haveslange er bedst i test?

1. Gardena Premium SuperFlex 1/2" 20 meter haveslange

Gardena Premium SuperFlex 1/2

Gardena haveslange

GARDENA Premium SuperFLEX haveslange med Power Grip-profil garanterer den perfekte kobling mellem slange og slangekobling. Disse låses sammen ligesom tandhjul, takket være ny teknologi. Slangen er meget trykfast og beholder sin form, men er samtidig den mest fleksible af alle GARDENA-slanger i anvendelse. Det skyldes... Læs mere hos Proshop

2. Gardena spiralslangesæt 10 meter haveslange

Gardena spiralslangesæt 10 meter haveslange

Gardena haveslange

Gardena Spiralslangesæt 04647-20 Spiralslange med fjederfunktion 10 m Spiralslangesættet et en glimrende løsning til vanding af planter på balkon, terrasse eller i mindre haver. Slangen monteres på væggen. Efter brug trækker slangen sig automatisk samm... Læs mere hos Proshop

3. Fiskars slangesæt 15 meter haveslange

Fiskars slangesæt 15 meter haveslange

Fiskars haveslange

Fiskars Waterwheel Slangesæt - 1020436 Fiskars Waterwheel Slangesæt - 1020436 Produktbeskrivelse Komplet og stilfuldt sæt som indeholder alt, hvad du behøver for at klare vandingen i din have.  Komplet vandingssæt af høj kvalitet. Holdbar 9... Læs mere hos VVS.dk

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 3 haveslanger, har Caroline valgt Gardena Premium SuperFlex 1/2" 20 meter , som den bedste haveslange i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 2 andre populære haveslanger, herunder bl.a. Gardena spiralslangesæt 10 meter & Fiskars slangesæt 15 meter.

Udgåede produkter

I vores stræben efter, at kunne give de bedste produktanbefalinger overhovedet, er vi selvsagt forbi mange forskellige produkter, førend de bedste bliver udvalgt til vores lister.

Vi undersøger løbende markedet og må desværre også sande, at nogle af de bedste udgår. Vi har bl.a. tidligere set på og anbefalet Gardena Liano stofslange (tekstikslange) 30 meter.

Du vil måske også læse...

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Caroline

Caroline er en ægte havenørd der går meget op i årets gang i haven. Ordsproget om at der ikke findes forkert vejr, men kun forkert påklædning har Caroline virkelig taget til sig. Uanset årstiden er hun på vej i haven med det ene eller andet gøremål.

5 ofte stillede spørgsmål til valg haveslange

Nej, det er en rigtig dårlig idé at efterlade haveslangen med tryk på. Slut i stedet for vandet efter brug, så risikerer du ikke at haveslangen brister og du får en ekstra vandregning.

Du skal ikke kun rulle haveslangen op efter brug for at det skal se pænt ud. Når du rulle haveslangen sammen, så minimere du også hvor meget af slangen, der er udsat for direkte sollys.

Længden på haveslangen afhænger af din haves størrelse og dens opbygning. Men med en haveslange på 25 meter kommer du langt.

Hvis haveslangen ikke passer til din vandhane, så kan du købe en slangekobling med et ekstra koblingsstykke, der kompensere for forskellen.

Når en haveslange er armeret så har den en ekstra høj trækstyrke og den er samtidig meget mere slidstærk. En god haveslange er altid armeret.

Bedøm denne artikel
39 stemmer, gennemsnit: 4.6 / 5