Bedste Terrassevasker: Se de 3 bedste højtryksrensere m. patio cleaner 2021

Den bedste terrassevasker fjerner skånsomt, men effektivt både alger, mos, flisepest og almindelig snavs fra terrassen. At finde en højtryksrenser med terrassevasker (patio cleaner) er ikke spor svært - udvalget er enormt. Det er utroligt nemt at anvende en terrassevasker og man fanger hurtigt hvordan den bruges. Med en højtryksrenser med patio cleaner slipper du for kemisk terrasserens, algefjerner mv. Her i denne guide finder du den bedst samt andre populære modeller netop nu.

Nilfisk D-PG 140.4-9 X-TRA terrassevasker

Konklusion: Her er den bedste terrassevasker 🥇

Nilfisk D-PG 140.4-9 X-TRA terrassevasker er udvalgt af Caroline, som den bedste terrassevasker i april 2021.

Bedste
Af Haveentusiast
Priser er opdateret i dag søndag d. 18 april 2021, indholdet fredag d. 16. april 2021 og er oprindeligt udgivet onsdag d. 16. december 2020.
Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.

Hvilken terrassevasker er bedst i test?

1. Nilfisk D-PG 140.4-9 X-TRA terrassevasker - BEDST I TEST 🥇

Nilfisk D-PG 140.4-9 X-TRA terrassevasker

Nilfisk terrassevasker

Nilfisk højtryksrenser D-PG 140.4-9 XTRA 140 bar med slangerulle. Er du en glad husejer, men knap så glad for den ændring du ser i udearealerne; triste fliser, algebelagte træterrasser og havemøbler og måske en bil, der ikke holder sig ren længe ad gangen. Afhængigt af dit behov bør du først overveje, om... Læs mere hos Byghjemme

2. Bosch Advanced Aquatak 150 terrassevasker

Bosch Advanced Aquatak 150 terrassevasker

Bosch terrassevasker

Få en skinnende ren bil eller bliv fri for de grimme alger på fliserne og træterrassen med denne Bosch Advanced Aquatak højtryksrenser på 150 bar! De 150 bar gør højtryksrenseren til en kraftfuld maskine med et kraftigt tryk under brug. Højtryksrenseren er meget kompakt og er udstyret med en 4-cylindret... Læs mere hos Frishop

3. Bosch Easy Aquatak 120 terrassevasker

Bosch Easy Aquatak 120 terrassevasker

Bosch terrassevasker

Bosch EasyAquatak 120 højtryksrenser. Kompakt og hurtig Bosch EasyAquatak 120 højtryksrenser med høj vaskeeffekt. Denne 120 bar højryksrenser har en fantastisk renseydelse og har en høj brugervenlighed. Bosch EasyAquatak 120 højtryksrenser tilbyder et bærbart design med bred base, som har ekstra stabilitet... Læs mere hos Homeshop

Udgåede produkter

I vores stræben efter, at kunne give de bedste produktanbefalinger overhovedet, er vi selvsagt forbi mange forskellige produkter, førend de bedste bliver udvalgt til vores lister.

Vi undersøger løbende markedet og må desværre også sande, at nogle af de bedste udgår. Vi har bl.a. tidligere set på og anbefalet Nilfisk C 135.1-8 PC og Kärcher K7 Full Control Plus Home.

Forvandl dine udendørsarealer med en terrassevasker

Når foråret melder sin ankomst, så får vi igen lyst til at opholde os udenfor. Men vinteren kan være hård ved vores udendørsarealer og det kan sagtens være at din terrasse eller flisegangene i din have trænger til en kærlig hånd.

Du kan heldigvis selv forvandle dine terrasser, flisegange og parkeringsarealer med en terrassevasker.

Læs med her og bliv klogere på hvordan du vælger den bedste terrassevasker.

Hvad er en terrassevasker?

Når de fleste nævner en terrassevasker, så tænker de på en højtryksrenser som både kan rense fliserne, men også bruges til at rense facader, vaske bilen mm.

Du kan dog også få en decideret terrassevasker, som er et specielt mundstykke, som du sætter på din højtryksrenser.

Mundstykket sørger for, at strålen der kommer ud af højtryksrenseret, ikke er for kraftig. For kraftigt et tryk på vandet kan nemlig forvolde skade på porøse overflader og fuger.

Terrassevasker mundstykket går under flere navne, selvom der er tale om det samme produkt. Det betyder, at du kan møde det under navne som terrasserenser, patio cleaner eller fliserenser til højtryksrenser.

Når du køber en højtryksrenser i en god kvalitet, så følger der som ofte et specielt mundstykke med til at vaske fliser og rengøre terrasse og havegange.

Andre gange er mundstykket ikke nødvendigt, fordi selve højtryksrenseren kan indstilles, så strålen passer til arbejdet.

På de terrassevaskere vi har anmeldt her, får du enten en højtryksrenser med et terrassevasker mundstykke eller du får en højtryksrenser der kan indstilles til vask af fliser mm.

Der er altså tale om et multifunktionelt redskab, som du kan bruge til meget andet end terrasse rensning.

Hvad skal du være opmærksom på når du køber en terrassevasker?

Når du køber en terrassevasker også kaldet en terrasserenser, så køber du også en højtryksrenser.

Der er derfor flere ting du skal være opmærksom på så du får mest muligt ud af dit køb.

Nogle af de ting du bør kigge på er:

Terrassevaskeren

Du skal sikre dig, at modellen du køber enten har en terrassevasker funktion i selve højtryksrenseren. Det vil sige, at højtryksrenseren også kan køre med lavt tryk.

Ellers skal du vælge en model, hvor terrassevaskeren medfølger som ekstra udstyr. Vælger du en model med terrassevasker som ekstra mundstykke, så er du sikker på at trykket bliver formindsket nok til, at den er sikker i brug, selv på natursten.

Antal bar

Når man taler om tryk så taler man om bar. En højtryksrenser er som oftest på mellem 120 og 150 bar.

Det er et kolossalt tryk, som gør højtryksrenseren brugbar i mange situationer, men det er også så højt et tryk, at du har brug for et terrassevasker mundstykke eller lignende hvis du skal bruge den på porøse overflader.

Gennemløbshastighed

Gennemløbshastigheden er det antal liter vand,, der passerer gennem højtryksrenseren i timen. På en god og kraftig højtryksrenser vil dette tal ligge mellem 300 og 600.

Til terrasse rensning har gennemløbshastigheden ikke nogen betydningen, da afrensningen foregår med lavt tryk.

Men da du også gerne skulle have glæde af din højtryksrenser til andre opgaver, så bør du købe en model med en god gennemløbshastighed.

Ledningslængde og mobilitet

En højtryksrenser har brug for en strømkilde. Det er derfor en god idé at vælge en model med en lang ledning, så du har let adgang overalt.

Det er også en god idé at vælge en model på hjul eller i en vægtklasse, hvor du let kan flytte den rundt efter behov.

Display

De fleste højtryksrensere har et LCD display. Det er her du kan styre de forskellige funktioner som højtryksrenseren har.

Herunder hvilket tryk du ønsker at arbejde med.

Vælg en model, der har et brugervenligt display som du let og hurtigt kan betjene.

Tilbehør

Det er forskelligt fra model til model, hvor meget ekstraudstyr der er inkluderet i pakken.

Derfor er det en god idé på forhånd at gøre dig nogle overvejelser om, hvad du vil komme til at bruge din højtryksrenser til ud over terrasse rengøring.

Har du ikke brug for noget særlig ekstraudstyr, så er dette ikke noget, du bør bekymre dig mere om.

Men ved du for eksempel, at du har brug for forskellige dyser og måske et teleskopisk håndtag. Så er det en god idé - og ofte billigere at købe det samlet fra start.

Kan man bruge en højtryksrenser med terrassevasker til andet end at rense fliser?

Hvis du bor i hus, har sommerhus, kolonihave eller lignende, så vil du kunne få stor gavn af en terrassevasker / højtryksrenser.

Du vil nemlig kunne bruge den i rigtig mange sammenhænge. Du kan både en højtryksrenser uden terrassevasker mundstykket til en lang række andre opgaver.

Din højtryksrenser med terrassevasker er altså ikke en maskine, som kommer til at stå ubrugt hen størstedelen af året.

Brug aldrig en højtryksrenser til gasbeton, da vandet vil trænge dybt ind i gasbetonen og dermed risikere at forvolde fugtskader i dit hjem.

En højtryksrenser gør bilvask til en leg

Med en højtryksrenser kan du spare abonnementet til vaskehallen.

En højtryksrenser kan nemlig let fjerne skidt, der har sat sig under skærmene og døde insekter uden, at du behøver at bruge knofedt.

Den er også perfekt til at vaske din mountainbike ren, når du kommer hjem fra tur eller til rengøringen af båd eller lignende.

Rengør drivhuset så let som ingenting

Når drivhuset skal forårsrengøres, så kan det godt koste en del knofedt at få alle vinduer vasket rene for skidt og gamle planterester.

Men det er super vigtigt altid at vaske drivhuset helt i bund én gang om året. På den måde får du et rent drivhus at starte sæsonen ud med men endnu vigtigere, så får du bugt med evt sygdomme fra tidligere sæson.

Hvis du har svært ved at komme til alle steder i drivhuset, så kan du med fordel bruge en teleskopstang til din højtryksrenser.

Hav altid rene vinduer

Med en højtryksrenser indenfor rækkevidde er det ikke noget problem at stå for vinduespudsningen i husstanden.

Højtryksrenseren gør nemlig vinduerne helt rene, så du bare behøver at tørre dem over med en skraber.

Rengør plasthavemøblerne

Plasthavemøbler kan være svære at holde rene. Med en højtryksrenser er det dog ingen sag at spule gammel skidt af borde og stole, så de er parate til en ny sæson.

Ofte vil du endda kunne fjerne skidt som du ikke vil kunne få af med knofedt.

Brug højtryksrenseren til afrensning af facader

Du kan bruge din højtryksrenser, hvis du skal have rengjort dine facader. Det kan være en nødvendighed som en del af den løbende vedligeholdelse, men også som forberedelse, hvis du skal have malet eller pudset dine facader.

Du skal dog være opmærksom på, at en højtryksrenser sender vandet ud med et kolossalt tryk.

Skal du rense husfacader af mursten ned, så kan du godt gøre det med en højtryksrenser, men du skal være påpasselig med ikke at have for voldsomt et tryk på og ikke ramme direkte på fliserne.

Træfacader kan også renses ned med en højtryksrenser. Igen skal du passe på ikke at have for meget tryk på, da du så kan ødelægge overfladen i træet. Du skal også tænke over, hvordan du vinkler strålen, så du ikke sprøjter ind under træet og dermed lader fugt trænge ind i konstruktionen.

Gå sæsonen i møde med en flot terrasse - køb en terrassevasker nu

Så snart dagene bliver længere og fuglene begynder at kvidre, så glæder vi os alle over foråret komme og over at vi snart kan komme ud og nyde terrasse og have.

MEN foråret er også ensbetydende med klargøring efter en lang vinter. Det kan betyde medtagne terrasser, der er algebelagte eller har mange års indgroet skidt på dem.

Det samme kan være gældende for fliserne på din havegang eller på dit parkeringsareal.

Med en højtryksrenser med terrassevasker, kan du forvandle dine forsømte terrasser og flisebelægninger, så de ser ud som nye.

Det tager ikke ret lang tid og det er utrolig tilfredsstillende at se terrassen forvandle sig for øjnene af dig.

Vi har lagt link ind til forhandlerne af de højtryksrensere med terrassevaskere, som vi har anmeldt her. Det gør det let for dig at vælge den bedste terrassevasker til dig og din familie.

Konklusion

Efter gennemgang af mere end 3 terrassevaskere, har Caroline valgt Nilfisk D-PG 140.4-9 X-TRA , som den bedste terrassevasker i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 2 andre populære terrassevaskere, herunder bl.a. Bosch Advanced Aquatak 150 & Bosch Easy Aquatak 120.

Ofte stillede spørgsmål om terrassevaskere

Ja det kan man let komme til. Derfor bør du altid afrense på lavest mulige tryk.

Ja, med en terrassevasker kan du sagtens selv gøre dine terrasser og flisegange rene.

Ja en terrassevasker fjerner effektivt algebelægninger fra fliser og træværk.

Ja. De professionelle bruger nemlig også terrassevaskere.

Ja det kan du godt fordi terrassevaskeren sørger for at dæmpe trykket på højtryksrenseren.

Ja, men du skal være meget forsigtig hvis du bruger en højtryksrenser til at rengøre facader. Det bør gøres på meget lavt tryk.

Ja - og nej. En terrassevasker er et ekstraudstyr til en højtryksrenser.

Sammenlign terrassevaskere (3 forskellige)

Horisontalt scroll
Rul for at
sammenligne!
Nilfisk D-PG 140.4-9 X-TRA terrassevasker
Nilfisk D-PG 140.4-9 X-TRA
Bosch Advanced Aquatak 150 terrassevasker
Bosch Advanced Aquatak 150
Pris
Vægt 13,8 kg 22,9 kg
Effekt 2400 W 2200 W
Strømkilde Elnet Elnet
Maks. tryk 140 bar 150 bar
Vandforbrug (pr. time) 550 L 480 L
Vandtemperatur 60 °C 40 °C
Slangelængde 9 m 8 m
Bedøm denne artikel
39 stemmer, gennemsnit: 4.5 / 5