Bedste fluefanger: Se de 4 udvalgte fluefangere til at fange fluer & insekter i 2021

Bedste fluefanger: Se de 4 udvalgte fluefangere til at fange fluer & insekter i 2021

Den bedste fluefanger er den der løser problemet med summende og irriterende fluer i hjemmet, på terrassen mm. En klassisk limfælde med lokkemiddel & lokkefarver vil blot fange fluerne og fastholde dem, men en elektrisk insektdræber dræber fluerne med det samme. En fluefanger spiral hænges i loftet, vinduet el.lign. og fastholder dem ligeså. Bliv klogere på hvordan man løser problemet med fluer og se hvilke vi anbefaler lige her i artiklen.

Af Havekalenderens haveguru
Priser er opdateret i dag søndag d. 26 september 2021. Indholdet er opdateret tirsdag d. 14. september 2021 og er oprindeligt udgivet onsdag d. 2. juni 2021. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
A Green Way fluefanger

Konklusion: Her er den bedste fluefanger

A Green Way fluefanger er udvalgt af Caroline, som den bedste fluefanger i september 2021.

Bedste

Hvilken fluefanger er bedst i test?

1. A Green Way fluefanger

A Green Way fluefanger

Fluefanger til vinduet: En limfælde med lokkemiddel & lokkefarver

Green Protect Fluefanger til vinduet er en limfælde med lokkemiddel og lokkefarverFluer tiltrækkes af lugt. Ofte kan fluer lugte mad på flere kilometers afstand. Men også farverne i rød-violette nuancer tiltrækker fluen. Fælden er pesticidfri.Brugsanvisni... Læs mere hos Med24

2. Ryom Spiralen fluefanger

Ryom Spiralen fluefanger

En effektiv spiral fluefanger til at fange fluer

Vi kender det alle, sommeren er her og det samme er fluerne, irriterende, beskidte og uhyiejniske ... et af de bedste midler er stadig den gode gamle fluefanger der hænger i en spiral ned fra loftet. Egenskaber: Giftfri Nem at hænge op Mål: B 4 cm L 60 cm... Læs mere hos Homeshop

3. Green>it UV-A fluefanger

Green>it UV-A fluefanger

Elektrisk fluefanger til fluer & insekter

Insektdræber i brandhæmmende ABS-plast med højeffektivt UV-A-lysstofrør Egenskaber og tekniske data:- Egnet til brug i hjemmet - stue, soveværelse osv.- UV-A-lysstofrør: 1×4 W- Forventet driftslevetid: 8.000 timer- Dækningsareal: 30 m2- Strømforsyning: 2... Læs mere hos Homeshop

4. Bonus Fluestrips fluefanger

Bonus Fluestrips fluefanger

Giftfri & selvklæbende fluestrips til vinduet

Slip af med fluer og andre insekter med disse selvklæbende fluestrips til vinduer.Giftfri.Nem opsætning, langtidsvirkende og lugtfri.... Læs mere hos Davidsen

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 4 fluefangere, har Caroline valgt A Green Way , som den bedste fluefanger i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 3 andre populære fluefangere, herunder bl.a. Ryom Spiralen, Green>it UV-A & Bonus Fluestrips.

3 ofte stillede spørgsmål til valg af fluefanger

Hvad koster en fluefanger?

En fluefanger koster fra 2 kr. til 250 kr. Prisen afhænger af hvorvidt man laver en hjemmelavet fluefanger eller køber en. De købte koster fra 10 - 20 kr. pr stk. og op til de ca. 250 kr. En hjemmelavet fluefælde kan laves relativt billigt.

Hvad er en fluefanger?

En fluefanger er en fælde til fluer, der enten fastholder dem indtil de dør eller også dræber dem med det samme. En limfælde fastholder fluen, mens en elektrisk fluefanger dræber fluen.

Fluefanger plante, hvilken bør jeg købe?

En klassisk fluefanger plante er den kødædende plante. Den kødædende plante klapper to sider af et blad sammen om fluen, lidt ligesom rovdyr gør med deres mund. Fluen er fanget og bliver med tiden opløst inde i planten.

Du vil måske også læse...

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Caroline

Caroline er en ægte havenørd der går meget op i årets gang i haven. Ordsproget om at der ikke findes forkert vejr, men kun forkert påklædning har Caroline virkelig taget til sig. Uanset årstiden er hun på vej i haven med det ene eller andet gøremål.

Bedøm denne artikel
12 stemmer, gennemsnit: 4.5 / 5