Bedste fugtighedsmåler til jord: 2 udvalgte fugtighedsmålere til planter i 2021

Bedste fugtighedsmåler til jord: 2 udvalgte fugtighedsmålere til planter i 2021

Den bedste fugtighedsmåler til jord er den der i rette tid fortæller dig, at dine planter mangler vand. Kender du det, når stueplanterne ser lettere triste ud, og det eneste trick du har i ærmet er at give dem lidt vand? Det gør vi alle. Med en fugtighedsmåler i jorden sparer du dig selv for unødig bekymring, om hvorvidt du har vandet nok. Bliv klogere på det smarte lille redskab og se hvilke vi anbefaler lige her i artiklen.

Af Haveentusiast
Priser er opdateret i dag torsdag d. 29 juli 2021. Indholdet er opdateret fredag d. 23. juli 2021 og er oprindeligt udgivet tirsdag d. 15. juni 2021. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Havehandel fugtighedsmåler til jord og planter

Konklusion: Her er den bedste fugtighedsmåler til jord

Havehandel fugtighedsmåler til jord og planter er udvalgt af Caroline, som den bedste fugtighedsmåler til jord i juli 2021.

Bedste

Købsguide til valg af fugtighedsmåler til jorden

En fugtighedsmåler til jorden er en billig løsning, der giver dig en uvurderlig hjælp i haven. Med en fugtighedsmåler kan du nemlig let måle, om der skal skrues op eller ned for vandingsanlægget eller om græsplænen trænger til vand.

Du kan anvende en fugtighedsmåler til jord i både græsplænen, i dine staudebede, i køkkenhaven, ja selv i dine plantekrukker. Med den nøjagtige mængde vand som planterne har brug for, vil du se din have blive frodig som aldrig før.

Er du i tvivl om hvilken fugtighedsmåler til jord du skal vælge, så læs med her, hvor jeg har samlet de absolut bedste fugtighedsmålere på markedet lige nu. Det er fugtighedsmålere som har scoret højt i anmeldelser og som du kan stole på.

3 ting du bør have fokus på når du skal købe en fugtighedsmåler til jord

  1. Vælg en fugtighedsmåler der ikke kræver batteri - Du kan med fordel vælge en fugtighedsmåler, der ikke kræver batteri. På den måde risikerer du aldrig, at den er løbet tør for strøm når den skal i brug.
  2. Sæt dig ind i hvilket fugtighedsniveau dine planter kræver - For at få fuld gavn af en fugtighedsmåler til jord, så er det en god idé hvis du sætter sig ind i hvilket fugtighedsgrader de forskellige plantetyper har brug for.
  3. Overvej om du også har brug for en PH indikator - Mange fugtighedsmålere til jord fås også med indbygget PH indikator. Det kan være en stor fordel, når du skal bedømme din jord og finde ud af om der skal gødes eller tilsættes mineraler.

Hvilken fugtighedsmåler til jord er bedst i test?

1. Havehandel fugtighedsmåler til jord og planter

Havehandel fugtighedsmåler til jord og planter

Den bedste fugtighedsmåler til planter og jord

Jordfugtighedsmåler Her får du en smart fugtighedsmåler til jord, som er nem at bruge og som ikke kræver batterier. Der medfølger desuden en oversigt over det ideelle fugtighedsniveau til en lang række populære planter. Uanset hvilke planter man har med a... Læs mere hos Havehandel

2. Plantetorvet PH og fugtighedsmåler

Plantetorvet PH og fugtighedsmåler

Fugtighedsmåler til jord med indbygget PH indikator

Denne smarte PH og fugtighedsmåler kan både bruges indendørs og udendørs. Målerens metaldele placeres lodret 10-15 cm ned i jorden og resultatet aflæses efter ca. 1 min. Fugtighedsniveauet kan derimod aflæses straks. Læs mere

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 2 fugtighedsmålere til jord, har Caroline valgt Havehandel , som den bedste fugtighedsmåler til jord og planter i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 1 andre populære fugtighedsmålere til jord, herunder bl.a. Plantetorvet.

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Caroline

Caroline er en ægte havenørd der går meget op i årets gang i haven. Ordsproget om at der ikke findes forkert vejr, men kun forkert påklædning har Caroline virkelig taget til sig. Uanset årstiden er hun på vej i haven med det ene eller andet gøremål.

3 ofte stillede spørgsmål til brug af fugtighedsmåler i jorden

Man kan med stor fordel placere en fugtighedsmåler i sine potter. Man kan dermed sikre sig mod overvanding af jorden i potten. Husk at potten skal have drænhuller!

En fugtighedsmåler koster fra 50 - 500 kr. alt efter mærke, muligheder for aflæsning (analog el. digital), app-styring eller ej o.lign. faktorer.

En fugtighedsmåler er et redskab der måler fugtigheden i jorden. Man kan dermed aflæse hvor fugtig jorden er og om hvorvidt den skal have ekstra vanding.

Bedøm denne artikel
14 stemmer, gennemsnit: 4.6 / 5